OHJELMA

Haluatko tarjota tanssiteostasi osaksi TRADI-festivaalin ohjelmaa?

Kansantanssifestivaali TRADI haluaa tarjota estradin kansantanssista ja -musiikista inspiraationsa saaneille uusille ja laadukkaille tanssiteoksille. Jos näkisit teoksesi olevan kuin luotu tulevan festivaalimme ohjelmistoon, ole rohkeasti yhteydessä täyttämällä alla olevan linkin kautta avautuva lomake 2.11. mennessä. 

TRADI-festivaalin ohjelmaan valittavat teokset päätetään marraskuun aikana, ja kiinnostuksensa osoittaneisiin otetaan yhteyttä marraskuun puoliväliin mennessä.

Luvassa on energinen ja elinvoimainen tapahtuma, jossa liike, rytmi ja perinne puhkeavat kukkaan! Kevään raikkaus ja uuden kasvun voima näkyvät ja tuntuvat festivaalilla, jossa kansantanssi ja -musiikki kohtaavat uudella tavalla.

Tanssimylly - Kansantanssin inspiroiva ja yhteinen elämys!

Nuorisoseurat järjestää Tanssimyllyn joka toinen vuosi yli 15-vuotiaille kansantanssiryhmille. Tanssimylly ei ole pelkästään kohtaamisen ja yhdessä tekemisen juhla, vaan myös tilaisuus nähdä huippulaadukkaita esityksiä ympäri Suomen ja nauttia Suomen kansantanssin kärkiryhmien taituruudesta. Ryhmät saavat tilaisuuden oppia toinen toisiltaan ja saada arvokasta palautetta alan ammattilaisilta.

Tapahtuman tavoitteena on tukea kansantanssinharrastajia ja kartoittaa ryhmiä kansallisiin ja kansainvälisiin edustustehtäviin. Osallistuvat ryhmät saavat arvion omasta osaamisestaan ja voivat halutessaan sijoittua kriteeristön mukaisesti eri sarjoihin, kuten mestaruus-, valio- tai taitosarjaan. Ryhmät jaetaan neljään ikäsarjaan: 15-20-vuotiaat, yleinen sarja, yli 35-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat.

Seuraava Tanssimylly järjestetään 4.-6. huhtikuuta 2025 Tampereella, yhdistettynä Kansantanssifestivaali Tradiin. Tiedossa on sykähdyttävä viikonloppu täynnä kansantanssin iloa, vauhdikkaita Tanssimylly-konsertteja ja energistä tunnelmaa.

Ilmoittautuminen on avoinna 2.-15. joulukuuta 2024.